Enganxa't

21 jun 2010
Com l'any passat, el Centre d'Art La Panera de Lleida, m'ha demanat que participi en la seva exposició d'estiu. Aquest any girarà al voltant del món de l'adhesiu. Us adjunto la web, la intro per a la exposició que han preparat, i les meves peces.

http://www.lapanera.cat/home.php?op=10&module=programacio&cad=2&item=79


"Dins de la programació expositiva del Centre de Documentació de la Panera, durant els mesos de juliol i agost es mostrarà una àmplia selecció d’adhesius de tot tipus, temàtica, format, etc., realitzats per artistes, il·lustradors i dissenyadors gràfics que empren aquest suport com a plataforma creativa.

Són adhesius que envaeixen parets, senyals de trànsit, objectes, tota mena de superfícies, espais expositius... Adhesius pertot arreu, que es transformen en petites obres d’art.

Estudio Coyright / Puño / Codeco / Àlex Trochut / Javi Royo / Vasava / Juan Aizpitarte / Pablo Pérez Sanmartín / Manel Moedano/ Julia Bereciartu / Lluís Serra Pla / La Mosca / Xavier Palouzié / Xoan Anleo / SOPA Graphics / Diego Fermín / Andreu Balius / Iñaki Alvarez i Jordi Davi / Cesc Grané /
Sil Barrios"